Satser på “Lokalmat i sentrum”

Den Norske Matfestivalen i Ålesund inviterer alle utstillere og samarbeidspartnere til tre lørdager i Ålesund sentrum med lokalmat i sentrum. Påmelding har startet!

-Den Norske Matfestivalen i Ålesund har i år måttet tenke nytt etter at det ble avgjort at vi ikke klarer å avholde den årlige festivalen slik som vi alle kjenner den og helst skulle gjort det også nå i august. I stedet har vi kommet opp med en rekke arrangementer som vi skal spre utover høsten og våren. Vi føler på et stort ansvar for å holde engasjementet og lokalmatinteressen opp til tross for et vanskelig år, og vil derfor legge opp til både en egen digital satsing, men også flere konkrete prosjekter, sier daglig leder Trine Klemetsen som sammen med lederteamet inviterer til “Lokalmat i sentrum”.

Tre lørdager i sentrum

Den Norske Matfestivalen vil denne høsten legge tilrette for tre lørdagsarrangementer med fokus på salg av lokalmat i sentrum (Kongens Gate) følgende datoer: 

22.august, 19.september, 24. oktober.  Kl. 10.00-16.00 

Pris pr. stand (3 meter) er kr. 1500,- + mva

Vi har begrenset med plasser tilrettelagt med strøm. 

Påmelding med firmanavn, fakturaadresse, org. nr, kontaktinformasjon og produkt sendes til post@matfestivalen.no  (NB. På grunn av ferieavvikling er det viktig med skriftlig henvendelse, bekreftelse på plass kommer i retur så fort som mulig).  

Vi har i første omgang 30 plasser pr. arrangement og det er mulig å melde seg på alle tre datoene i samme mail. 

Vi minner alle om følgende: 

Det vil bli satt ekstra krav til hygiene og alle utstillere må til enhvertid følge gjeldende smittervernsregler og i tillegg ha desinfeksjon lett tilgjengelig for publikum på stand. Oppstår der usikkerhet/tvil ved rutiner har DNM i Ålesund alle muligheter til å avslutte salg for gjeldende utstiller uten refusjon av deltakeravgift. 

DNM vil stille med egne vakter som oppfordrer publikum til å holde avstand, og vil i tillegg sette opp skilter som på hyggelig vis minner om det samme. 

DNM i Ålesund er et viktig møtested og knutepunkt for utstillere og publikum, og det tenker vi å være også i år, sier Trine Klemetsen