I tillegg til nye, spennende gastronomiske opplevelsene under årets festival, må vi ikke glemme byens eget matfat. Ålesund byr på mange unike og spennende restauranter og spisesteder. Her står både fisk, sjømat, kjøttretter, fingermat, eksotisk mat og komfortmat på menyen.
Festivalmeny – 2023



BIFF BOWL
Kortreist storfekjøtt, servert med ris, nachos, edamamebønner, tomat- og mangosalsa, mais, guacamole og rømmedressing.
NACHO SUPREME – CON CARNE
Nachos med gratinert ost, bønner, chipotle mayo, vårløk, koriander, jalapeños, guacamole & Salsa roja.
SJØKREPS
Servert med sommersalat, kjernemelk og urtesmør.



CLASSIC FANTASTIC BURGER
Storfekjøtt fra Ole Ringdal, hjemmelaget burgerdressing, salat, tomat, syltet rødløk og smeltet cheddar.
MOLO BREW – KEISER WILHELMS GATE 2 B
POTETBALL
med saltkjøtt, bjorlimør, bacon, kålrabi og kokte potet (hver dag under festivalen).
PIZZA BURRATA
Lufttørket saltet biffilet Bresaola og kremet Burrata ost på surdeigspizza.



INNBAKT SCAMPI
i sur-søt saus.
BBQ BURGER
med søtpotet fries.
HAPPY ELEFANTE – KONGENS GATE 19
KLIPPFISK LOINS
med sprøtt smørlokk.


OST- OG SPEKEPLANKE
Med nydelig Parmesan og Comte-oster, San Daniel-skinke og salamier fra Italia. Surdeigbrød og Aioli.
KREMET FISKESUPPE
Med surdeigsbrød fra eget bakeri