22. -24. august 2024

I tillegg til nye, spennende gastronomiske opplevelsene under årets festival, må vi ikke glemme byens eget matfat. Ålesund byr på mange unike og spennende restauranter og spisesteder. Her står både fisk, sjømat, kjøttretter, fingermat, eksotisk mat og komfortmat på menyen.

Festivalmeny – 2023

BIFF BOWL
Kortreist storfekjøtt, servert med ris, nachos, edamamebønner, tomat- og mangosalsa, mais,  guacamole og rømmedressing.

EVERGREENS – KREMMERGAARDEN


NACHO SUPREME – CON CARNE
Nachos med gratinert ost, bønner, chipotle mayo, vårløk, koriander, jalapeños, guacamole & Salsa roja.

T2 – TOLLBUGATA 2


SJØKREPS
Servert med sommersalat, kjernemelk og urtesmør. 

APOTEKERGATA NO. 5


CLASSIC FANTASTIC BURGER
Storfekjøtt fra Ole Ringdal, hjemmelaget burgerdressing, salat, tomat, syltet rødløk og smeltet cheddar.

MOLO BREW – KEISER WILHELMS GATE 2 B


POTETBALL
med saltkjøtt, bjorlimør, bacon, kålrabi og kokte potet (hver dag under festivalen).

VINNI – KREMMERGAARDEN


PIZZA BURRATA
Lufttørket saltet biffilet Bresaola og kremet Burrata ost på surdeigspizza.

NONNA LINA – KORSEGATA 4

INNBAKT SCAMPI
i sur-søt saus.

FUMO – KONGENS GATE 12


BBQ BURGER
med søtpotet fries.

HAPPY ELEFANTE – KONGENS GATE 19


KLIPPFISK LOINS
med sprøtt smørlokk.

XL DINER – SKAREGATA 1 B

OST- OG SPEKEPLANKE
Med nydelig Parmesan og Comte-oster, San Daniel-skinke og salamier fra Italia. Surdeigbrød og Aioli.

VINO BAR – APOTEKERGATA 10


KREMET FISKESUPPE
Med surdeigsbrød fra eget bakeri

FISKETORGET – KEISER WILHELMS GATE 25