Går du med en drøm om å starte å brygge ditt eget øl? Bli med på kurs med Daniel Wiegand under Den Norske Matfestivalen 22.-24. august!

-På dette kurset lærer du om bryggeprosessen, råstoffer, ølstiler og selvfølgelig ølhistorie. Du deltar i bryggeprosessen både teoretisk og praktisk fra start til slutt, forteller Wiegand som har bakgrunn som diplom ølsommelier hos Doemens akademiet i München/ Tyskland og hos Ølkulturhus i Obertrum/Østerrike.
Kurset har en varighet på 4-5 timer og etter at du har gjennomført, er du helt klar til å brygge ditt eget øl hjemme.
-Øl er så mye mer enn en tørstedrikk. Som ambassadør for en mange tusen år gammel kulturskatt vil jeg i løpet av disse timene gi et bilde av hvor mangfoldig og fasettrikt øl egentlig er. I pausene når vi venter, skal vi også smake på ulike øl og oster.
Tidspunkt: Lørdag kl. 10.00-15.00
Sted: Ølteltet v/Milk
Max 15 personer. Pris kr. 690,-
BILLETTER TIL ØLBRYGGERKURS KJØPER DU HER!
