22. -24. august 2024


Lover solid comeback i 2021

Det var med tungt hjerte vi  i Den Norske Matfestivalen i helgen mottok beskjed fra kulturministeren om at årets festival i Ålesund ikke kan gå som planlagt. 

-Nå er vi spente på hva regjeringen kommer med av retningslinjer for samlinger under 500 personer, sier Trine Klemetsen som ikke utelukker at de kan få til mindre delarrangementer selv om den store festivalen ikke kan gå som planlagt. Her sammen med makker i Bypatrioten Sindre Veblungsnes og teknisk ansvarlig Lasse Søgnebotten.

– Vi har jo vært forberedt på at det kunne gå denne veien, og har jobbet med to mulige scenarioer hele veien, men det er uansett en lei beskjed å få. Først og fremst fordi det er svært mange involverte som har gledet seg, men også fordi det viser hvor alvorlig denne situasjonen fortsatt er, sier Trine Klemetsen, som opplyser at daglig ledelse og styret i Den Norske Matfestivalen vil bruke de kommende ukene for å se på mulige alternativer for noe aktivitet selv om den store festivalen ikke går som tenkt. -Det er enda ikke avklart om det blir mulig med mindre delarrangementer, men først og fremst handler det nå om å få ut informasjon til alle involverte og se stødig frem mot et fantastisk arrangement i 2021. Vi har planlagt en rekke nye spennende tilbud til utstillere og publikum som skulle være klart nå i august, men som det nå stiller seg betyr det bare at vi må glede oss enda litt lengre til å få vise dere alle dere hva vi har kokt sammen, sier hun.

For spørsmål eller ytterligere informasjon ta kontakt med oss direkte på post@matfestivalen.no