22. -24. august 2024


Satser på “Lokalmat i sentrum”

Den Norske Matfestivalen i Ålesund inviterer alle utstillere og samarbeidspartnere til tre lørdager i Ålesund sentrum med lokalmat i sentrum.

-Den Norske Matfestivalen i Ålesund har i år måttet tenke nytt etter at det ble avgjort at vi ikke klarer å avholde den årlige festivalen slik som vi alle kjenner den og helst skulle gjort det også nå i august. I stedet har vi kommet opp med en rekke arrangementer som vi skal spre utover høsten og våren.

Vi føler på et stort ansvar for å holde engasjementet og lokalmatinteressen opp til tross for et vanskelig år, og vil derfor legge opp til både en egen digital satsing, men også flere konkrete prosjekter.

Tre lørdager i sentrum

Den Norske Matfestivalen vil denne høsten legge tilrette for tre lørdagsarrangementer med fokus på salg av lokalmat i sentrum følgende datoer: 

22.august, 19.september, 24. oktober.  Kl. 11.00-17.00 i Korsatunnellen.  

DNM vil stille med egne vakter som oppfordrer publikum til å holde avstand, og vil i tillegg sette opp skilter som på hyggelig vis minner om det samme. 

DNM i Ålesund er et viktig møtested og knutepunkt for utstillere og publikum, og det tenker vi å være også i år, sier Trine Klemetsen