22. -24. august 2024


Ny leder på plass!

-Vi er så glade for at prosessen med å finne ny daglig leder endelig er over, sier styreleder i Den Norske Matfestivalen Anne Katrine Jensen som presenterer Trine Klemetsen (41). Hun har med seg teamet i Bypatrioten når hun nå går i gang med å sette sammen årets jubileumsprogram.

Trine Klemetsen blir ny festivalsjef etter at Bypatrioten AS fikk oppdraget med å lage årets festival.

-Det har vært et omfattende og spennende arbeid med de beste å velge i. Prosessen har tatt oss tre måneder, men nå er valget gjort, sier styreleder i Den Norske Matfestivalen Anne Katrine Jensen som i dag kan opplyse om at det er Trine Klemetsen i Bypatrioten som tar over stafettpinnen etter Terje Devold. 

-Vi har jobbet med dyktige kandidater, og er svært glade for at valget endelig er tatt. Vi har stor tro på den kompetansen vi har sett gjennom presentasjoner og de idéene som er forelagt oss. Nå kan vi endelig begynne arbeidet frem mot årets festival, sier Jensen.

Drømmeoppdraget

-Dette er drømmen det, sier Klemetsen. Bypatrioten har vært tilknyttet matfestivalen siste to årene, da som prosjektledere for Barnas Matfestival og med konseptet «En smak av Ålesund».

-Nå skal vi sette oss ned sammen med styret og starte jobben med å programmere, men noen viktige stikkord vi har lagt vekt på er barn og unge, bærekraft og miljø, kulturarv og selvfølgelig kyst og havrom, sier hun.

-Vi har lagt ned mye tid og krefter i denne festivalen tidligere, nettopp fordi vi tror på budskapet om lokalmat og matproduksjon både fra hav og land. Vi har utrolig mange flotte matprodusenter og spennende miljøer i vår region. Matfestivalen som arena handler nettopp om synliggjøring av vår identitet, tradisjoner og ikke minst innovasjon. Alle viktige ingredienser i arbeidet for en enda mer attraktiv by og region. Der tenker vi matfestivalen kan ta en enda sterkere posisjon, sier Klemetsen som gleder seg til å sette i gang.

Den Norske Matfestivalen har i dag posisjon som en av de største og eldste i landet med besøkende og utstillere fra nord til sør.

-Vi har stor tro på årets festival som i tillegg har 35-års jubileum. Det skal vi selvfølgelig feire, sier Jensen.

Velkommen til Den Norske Matfestivalen i Ålesund 22.-24. august 2019

Legg inn en kommentar