22. -24. august 2024


Gratis stand?

-Det at Fylkesmannen bevilger 200.000,- til Den Norske Matfestivalen i Ålesund gjør at vi viderefører satsingen på “Lokalmattorg” som ble lansert i fjor. Det gir en helt unik mulighet med gratis stand for småskalaprodusenter i oppstartsfasen eller utstillere som ikke har prøvd seg på matfestivalen i Ålesund før. Les mer:

-Dette er en viktig satsing for oss. Vi ønsker å være en tydelig arena som bidrar til vekst og øker kunnskapen om lokalmat. Med denne muligheten vil enda flere kunne delta under matfestivalen i Ålesund i år, sier daglig leder i DNM Trine Klemetsen.

-Alle må starte en plass. For de som kanskje ikke omsetter nok, eller har stort nok utvalg varer til at det forsvarer seg økonomisk, er det viktig å kunne få være tilstede på en arena som matfestivalen. Her får du treffe tusenvis av nysgjerrige publikummere og markedsført din egen aktivitet og produkter, sier hun og håper ryktet nå sprer seg i hele fylket.

-Vi har en festivalarena i Ålesund, men vårt hjerte banker for hele matfylket Møre og Romsdal og den fantastiske regionen som har utrolig mye å by på.

Ønsker du å delta på årets Lokalmattorg? Da sender du en kortfattet søknad med begrunnelse til post@matfestivalen.no.