22. -24. august 2024


Invitasjon til Økologisk lunsj under Matfestivalen

Økologisk Møre og Romsdal i samarbeid med Stasforvalteren i Møre og Romsdal og Matfestivalen i Ålesund, inviterer til økologisk lunsj med Maria Berg Hestad på Hotel Brosundet fredag 25. august kl. 12.

Maria Berg Hestad driver bloggen «Det Grønne Skafferi», som handler om hvordan produsere mat i egen hage til eget forbruk. Og hvorfor hun mener dette er viktig. Under matfestivalen skal hun snakke litt om hvorfor hun velger å dyrke egen mat, om hvorfor hun syns det er viktig for enkeltpersoner og samfunnet som helhet å ha fokus på hvor og hvordan maten er produsert. I tillegg kommer hun med praktiske tips til hvordan starte og komme igang med å dyrke i egen pallekarm. Hun tar også med den nyeste boken sin som blir mulig å få kjøpt på stedet.

Økologisk Norge er Norges største ideelle organisasjon for både deg som dyrker og spiser økologisk. Organisasjonen og medlemmene støtter en bedre måte å produsere og spise mat på, til glede for mennesker, dyr, klima og natur. De jobber praktisk og politisk for mer økologisk mat og landbruk i Norge. De har i tillegg flere prosjekter innen rekruttering til og utvikling innen økologisk landbruk, skolehager, arrangementer og biologisk mangfold.

Velkommen til en hyggelig lunsj ilag med andre matentusiaster på Hotel Brosundet fredag 25. august kl. 12!

Billetter finner du her
Inkludert i prisen er: Foredrag med Maria Berg Hestad oglunsj basert på økologiske og lokale råvarer

Les mer om Maria og «Det Grønne Skafferi» på mariaberghestad.no
Les mer om Økologisk Møre og Romsdal her