22. -24. august 2024


Klare med “Folkets Klippfiskbuffet”

-Vi gjentar suksessen, forteller Johan Nicolaisen, styreleder i Norske Kokkers Landsforening M&R. Det betyr at publikum i år som i fjor, for en svært billig penge, kan meske seg i 25 ulike og helt fantastiske klippfiskretter lørdagen under årets matfestival i Ålesund.

-Dette gjør vi rett og slett fordi det er gøy. Dette er en flott arena for oss der vi kan vise frem hva vi holder på med. Vi må jo vise at vi liker å holde på med mat, sier han og håper dette kan være med på rekruttere enda flere til kokkefaget.

Det er tredje året på rad at kokkelauget inviterer til klippfiskbuffet under matfestivalen, denne gangen skal de inn i telt på Skansekaia.

-Vi gleder oss. Dette arrangementet er ikke noe vi blir rik på. Dette handler om å kunne gi publikum en god lunsjopplevelse for en billig penge. Tenk at du kan velge mellom 25 ulike klippfiskretter til prisen av en ordinær hamburger, ler han.

Å sette i stand “Folkets Klippfiskbuffet” betyr mye arbeid. -Hektisk, men gøy parerer Nicolaisen.

-Om du ikke tar med jakten på råvarene, så snakker vi seks hele dager med forberedelse og produksjon før vi kan slippe de besøkende til, sier han.

Det blir i år flere bordsettinger og vi oppfordrer alle som ønsker det om å sikre seg billett på forhånd.

-For at vi skal ha kontroll på logistikken må vi vite hvor mange som kommer. Billettene får du derfor først og fremst på nett via DENNE LENKEN. Det er ikke sikkert at det er så lurt å ta sjansen på ledig plass i døren denne gangen, sier han.

I år får du også kjøpt øl, vin og mineralvann i teltet. Det er det Vino Piemonte som står for.

Vi gleder oss!